Crno od glave do pete: Đurđa Tedeschi još jednom je dokazala zašto je prava stilska ikona

I ovaj je look zaokružila šeširom, neizostavnim modnim dodatkom koji je njezin zaštitni znak
Vidi originalni članak

Sinoć je u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar otvorena izložba Damira Babića „Tišina“, a otvorenju je prisustvovala i Đurđa Tedeschi koja nas je i ovog puta osvojila svojom odjevnom kombinacijom. Ovog je puta odabrala all black outfit koji na njoj ne izgleda nimalo monotono jer je prava majstorica u biranju i kombiniranju detalja. 

Odabrala je dugački crni kaput naglašenim ramenima i kombinirala ga s elegantnim crnim čizmama, a pozornost je stavljena na detalje. Look je upotpunila kožnim rukavicama, upečatljivim naušnicama, jednostavnom klasičnom torbom i neizostavnim šeširom koji su njezin zaštitni znak. 

Uz Đurđu Tedeschi, i Josipa Lisac jedna je od ikona čiji stil obožavamo. U galeriji pronađite najekstravagantnije kombinacije kroz godine:

FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com

Kako smo već ranije pisali, šeširi su nešto što oduvijek prati njezine odjevne kombinacije, a u pokrivala za glavu zaljubila se još kao djevojčica. Uvijek ih bira pažljivo, tako da čine skladnu cjelinu s ostatkom odjevne kombinacije. Koliko su šeširi bitni za njezin stil, pokazuje i izložba u povodu 100. rođendana Etnografskog muzeja "Kapa dolje!" na kojoj je bio izložen dio šešira iz kolekcije umirovljene sutkinje. Izložene šešire, točnije 55 komada, nabavljala je od poznatih dizajnerskih kuća kao što su Saint Laurent, Cardin i Yamamot, ali i u antikvarijatima, second hand trgovinama i sajmovima kao što je kultni sajam na Britancu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".