Crno izgleda savršeno: Tihana Harapin Zalepugin u jednom od najboljih izdanja u kojem smo je vidjeli

Modna agentica zablistala je u jednostavnoj, ali jako efektnoj odjevnoj kombinaciji kojom je pokazala da se s crnom ne može pogriješiti
Vidi originalni članak

Modne revije domaćih dizajnera na Zagreb Fashion Destionationu nije propustila ni Tihana Harapin Zalepugin koja se tom prilikom pojavila u jednom od najboljih odjevnih kombinacija u kojoj smo je imali prilike vidjeti! Modna je agentica i ovog puta bila vjerna vječnoj crnoj boji koja joj tako dobro pristaje! 

Tuniku s cool detaljima kombinirala je s crnim hlačama i klasičnim crnim čizmama, a pozornost je i ovog puta stavljena na detalje - odabrala je rukavice i KLISAB torbu s velikim ringovima koji služe kao ručke. Tihana Harapin Zalepugin ranije je otkrila da uvijek nosi crno jer je davno shvatila da je nošenje boja skupo i komplicirano, dok je crno puno praktičnije i jeftinije.

- S obzirom na to da sam djevica u horoskopu, volim da je sve usklađeno, od naočala do čarapa, izjavila je ranije modna agentica za Divu. 

Bliži nam se proljeće pa u galeriji možete potražiti najljepše jakne koje ćemo nositi s prvim toplijim danima:
FOTO: Zara 999 kn FOTO: Zara 499 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 799 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Bershka 499 kn FOTO: Bershka 449 kn FOTO: Bershka 349 kn FOTO: Bershka 349 kn FOTO: Bershka 349 kn FOTO: Bershka 249 kn FOTO: Bershka 199 kn FOTO: Bershka 169 kn FOTO: Bershka 149 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".