Crno-bijelu kombinaciju 'razbila' je efektnom torbom koja će podići svaki proljetni stajling

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao modno osvještenu Luciju Martu čijom se kombinacijom možete inspirirati ovih dana
Vidi originalni članak

Postoje komadi u ormaru kojima se vraćamo iz sezone u sezonu, a kad su u pitanju topli proljetni i ljetni dani, to su svakako haljine u raznim kombinacijama. Upravo je jedna takva bila temelj za odličnu kombinaciju koju je gradom prošetala Marta Lucija Marušić, a izvrstan modni trenutak na špici zabilježio je naš Goran Čižmešija. 

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer idem na jedan događaj gdje je dress code crno–bijelo, pa da to ispoštujem – otkrila je za Divu simpatična srednjoškolka.

Izabrala je genijalnu proljetnu kombinaciju u kojoj je glavnu riječ vodio prugasti uzorak. Tako je crno-bijelu maksi haljinu kombinirala uz šešir istog motiva te bijele salonke, model cipela kojima se rado vraćamo svake proljetne sezone.

Dozu boje dodala je odabirom žute torbe. Riječ je o dizajnerskom modelu, takozvanom Tote bag koji potpisuje brend Marc Jacobs.

Vrijeme je vjenčanja: Mogu li uzvanice nositi crnu boju za ovakvu prigodu?
Izdvojili smo 10 najboljih hidratantnih krema s pigmentom za žene starije od 50 koje njeguju i revitaliziraju kožu
Što se nosilo na nogometnim prvenstvima tijekom godina? Donosimo pregled najboljih modnih izdanja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".