Crno-bijelu eleganciju nosi savršeno: Jadranka Sloković i u ljetnom izdanju jednostavno briljira

Nosi must have sandale, a sve je zaokružila upečatljivim zlatnim naušnicama
Vidi originalni članak

Na Šolti je predstavljen BMW serije 8 Coupé, a među brojnim poznatima koji su nazočili predstavljanju, bili su i odvjetnici Čedo Prodanović te Jadranka Sloković. 

Jadranka Sloković s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, a dokazala je kako njezinom stilu ni ljetne vrućine ništa ne mogu. Odabrala je crnu haljinu koja na donjem dijelu ima volane u bijeloj boji, a odvjetnica vrlo dobro zna da su bijele natikače s remenčićima must have svakog ormara pa ih je i sama dodala u kombinaciju.

Pazila je na detalje pa je pomno odabrala klasičan crveni ruž i genijalne zlatne naušnice koje su pravi statement dodatak i savršeno su zaokružile cijelu odjevnu kombinaciju te joj pružile dodatan dašak elegancije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".