Crno-bijela modna igra Jadranke Sloković: Nosi bijeli kaput koji je sjajan odmak od klasike, a ipak nosiv godinama

Lako se kombinira s ostatkom garderobe, a u bijeloj boji ističe se u moru kaputa u tamnim i zagasitim nijansama
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković na Badnjak je prošetala centrom grada, a za tu je prigodu odabrala izvrstan stajling kod kojeg je još jednom u fokus došla crno-bijela modna igra. Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, istaknula je kako se odvjetnica često drži crno-bijelog pravila u odijevanju, koje u njezinoj režiji izgleda jako elegantno.

Tako je jednom prilikom rekla kako ljubiteljice crno-bijele stilske igre znaju da ona ima čitavu nišu jer nedostatak pigmenta prednost daje konstrukcijskim izazovima, što smo često mogli vidjeti u izdanjima jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Neutralne je komade odabrala i za Badnjak, jedan od najveselijih i najužurbanijih dana na špici, kojom je prošetala u kombinaciji klasičnih crnih hlača, bijele dolčevite i lakiranih gležnjača. Stajlingu je dodala i kožnu torbu u konjak nijansi, tonu koji svakoj kombinaciji donosi dodatnu dozu elegancije, a izvrsno pristaje crnoj i bijeloj boji.

Zvijezda zimske odjevne kombinacije bio je bijeli kaput, model koji je odličan odmak od klasike, a istovremeno je dovoljno jednostavan da se lako kombinira i nosi godinama. Kosu je stilizirala 'na ravno', što je promjena u odnosu na valove s kojima je najčešće možemo vidjeti, a usne naglasila ružem boje mesa, omiljenim izborom mnogih za svaki dan.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja Jadranke Sloković

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Znate li što su milije, sitne bijele 'kvržice' koje se pojavljuju na licu? Može ih uzrokovati i - hidratantna krema!

Pogledajte fantastičnu fotografiju iz 1931.: Oduševili su nas stil i modna usklađenost predivnih dama

Divna modna priča koja nas je osvojila na prvu: 'Volimo se uskladiti, a obično kći Katja odabere smjernicu'

Elegantno blagdansko izdanje Olje Vori kojim je potvrdila zašto je jedna od najzanimljivije odjevenih Hrvatica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".