Crni kaput i blejzer upečatljive limeta boje: Kraljica Letizia još jednom pokazala da ima besprijekoran stil

Lako se kombinira, nosiv je godinama i ima epitet svevremenskog - kaput crne boje odlična je modna investicija
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia izgledala je savršeno chic i elegantno tijekom tijekom službene ceremonije povodom njezina odlaska iz zemlje. Ovog je puta zablistala u klasičnoj kombinaciji koja odolijeva prolaznosti svih trendova, i to zahvaljujući kaputu crne boje koje je uparila uz efektan blejzer.

Uočena je zajedno sa suprugom kraljem Felipeom dok je par odlazio iz zračne luke Madrid kako bi krenuo na službeno državno putovanje u Dansku.

Kraljica Letizia ponovno je bila oličenje stila u krojenom crnom vunenom kaputu, crnim skraćenim hlačama i crnim debelim kožnim čizmama. No, najupečatljiviji dio njezinog kompleta bio je zadivljujući neonski zeleni blejzer, koji je imao v-izrez i sjajne zlatne gumbe s prednje strane.

Zeleni blejzer bio je malo stegnut u struku i služio je za naglašavanje njezine već dotjerane i oblikovane figure. Njezin kosa bila je uredno skupljena u punđu s razdjeljkom sa strane, a za šminku je odabrala svoju prepoznatljivu nude podlogu, sa samo malo zlatnog smokey sjenila i crne maskare.

Ukombinirala je izgled s minimalnim nakitom, odlučivši se za tri minijaturne srebrne naušnice u obliku obruča i srebrni prsten uz to.

Za tu prigodu kralj Felipe odjenuo je elegantno crno odijelo koje je uskladio s oštrom bijelom košuljom, kraljevsko plavom kravatom i crnim kožnim cipelama na vezanje.

Studentica u besprijekornom izdanju: 'Pratim trendove, ali ne bih nosila nešto što je prekratko i preotvoreno'
Poznati glumac Marko Braić otkrio nam je svoju beauty i lifestyle rutinu: 'Treniram da bih bio jak u glavi i u tijelu'
Otvorena je izložba "Nakit po mjeri umjetnosti" sjajne umjetnice Dalie Katavić

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".