Crne ili bijele? Djevojke s Cvjetnog trga odlično su isfurale popularni model čizmica

Svaka ih nosi na svoj način i oba su izvrsna
Vidi originalni članak

Crne Zarine čizmice na vezanje ove su jeseni osvojile ljubiteljice mode, a imamo priliku vidjeti vrlo slične i u bijeloj verziji. U dva različita stila, ove su ih djevojke iskombinirale fantastično!

Djevojka lijevo odlučila se za bijelu varijantu, a uz odlične 'moms' traperice, uparila ih je i s prekrasnom bijelom prozirnom košuljom s izvezenim bijelim detaljima i volančićima. Cijeli outfit upotpunila je preslatkom crvenom lakiranom mini torbicom. 

Njezina modno usklađena prijateljica odlučila se za nešto opasniji look. Efektne crne čizmice uskladila je s izvrsnom kombinacijom bež cargo hlača, bijele majice i crne kožne jakne, a pažljivim odabirom crnih modnih detalja zaokružila je svoj frajerski outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".