Crna od glave do pete izvrsno pristaje Sabini Glasovac: Prošetala je suknju koja je hit već godinama

Za kraj radnog tjedna, rado smo se prisjetili kombinacije saborske zastupnice koja ima neslužbenu titulu najbolje odjevene
Vidi originalni članak

Sabina Glasovac nosi neslužbenu titulu najbolje odjevene saborske zastupnice, a njezinim se stilom rado inspiriramo kad su u pitanju poslovno odijevanje. Za njih modni stručnjaci imaju samo riječ hvale i uvijek je prigodno odjevena pa smo se rado prisjetili jednog njezinog stajlinag s kraja 2019. godine, kad je pokazala kako joj svevremenska kombinacija crnog od glave do pete pristaje baš dobro.

U izvrsnom poslovnom izdanju fotografirao ju je Goran Čižmešija, a ona je tada za Divu rekla da rado nosi crnu boju jer su joj takve kombinacije najjednostavnije. Osim u all black kombinacijama, Glasovac imamo prilike vidjeti i u cijeloj paleti drugih boja, pogotovo pastelnih koje joj super pristaju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odabrala je outfit koji ne poznaje prolaznost trendova, već je nosiv uvijek, što potvrđuje i činjenica da se gotovo dvije godine kasnije rado inspiriramo ovom kombinacijom. Odabrala je suknju koja je hit unazad nekoliko godina, crni plisirani model koji posebno dođe do izražaja u hladnoj sezoni jer odlično izgleda kad se nosi s predimenzioniranim džemperima. 

Glasovac ju je spojila s čizmama od brušene kože i klasičnim crnim kaputom, a njezine modne odabire prokomentirala je i Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica koja za stil ima samo riječi hvale. 

- Njezin je stil primjer efikasne poslovne garderobe. Ne samo da sadrži boje i razne odjevne forme, već je u okvirima nenametljive, a opet zanimljive klasike. Očito je riječ o osobi koja zna da je odijevanje bitno te da je ono jedna od osnova dobrog imidža, koji je posebno važan u poslu ovog tipa - ispričala je ranije Prpić Znaor za Divu. 

Još sjajnih kombinacija Sabine Glasovac potražite u galeriji

FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell

 

Kiparica i dizajnerica ima jednu od neobičnijih jakni koju smo vidjeli na špici i baš joj dobro stoji!

Oni su najbolji duo sa špice: 'Tata mi je odabrao ovu kombinaciju. Uvijek mi on bira i uglavnom mi se svidi'

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Kakvu frizuru odabrati ovisno o obliku lica? Poslušajte savjete stručnjaka i pronađite najlaskaviji look

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".