Crna haljina neizostavan je dio garderobe: Sandra Perković bira raskošan model u kojem izgleda jako elegantno

Za gostovanje u podcastu Ane Radišić odabrala je haljinu koju potpisuje dizajnerica Aleksandra Dojčinović
Vidi originalni članak

Početak godine za mnoge je vrijeme novih odluka i novih početala, a atletičarka Sandra Perković svoju je novogodišnju odluku donijela još u listopadu i otkrila je u podcastu kod Ane Radišić. Sportašica je, naime, zacrtala da će 2022. biti njezina najuspješnija godina u karijeri. Olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja u bacanju kladiva smatra kako tek sad dolazi vrijeme da svoj talent, trud i predani rad „naplati“ novim medaljama.

Za ovu prigodu atletičarka je odabrala hrvatski dizajn i pojavila se u haljini s potpisom brenda Lei Lou i dizajnerice Aleksandre Dojčinović.  Crna haljina ne izgleda nimalo monotono zahvaljujući upečatljivim detaljima, a pristaje joj kao salivena. Budući da je haljina vrlo efektna, ostatak stajlinga bio je jako jednostavan i decentan.

Sandra se odlučila za klasiku pa je kombinaciju zaokružila vječnim crvenim ružem i laganim valovima u kosi, a dodatnu dozu elegancije outfitu je pružila statement naušnicama s detaljima u obliku srca koje bi osvježile i najjednostavniji modni odabir. 

 

Parfemi do 500 kn koje Hrvatice vole: Ovo su najpopularniji mirisi u parfumerijama po pristupačnim cijenama

Izvrsna modna inspiracija za početak godine: Aleksandra Dojčinović fantastično nosi vlastiti dizajn

Za meku i nahranjenu kožu ruku: Isprobajte genijalan sastojak savršen za obnovu osjetljive kože

Jadranka Sloković u ležernom izdanju: Ni jedna od najbolje odjevenih Hrvatica nije odoljela it jakni sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".