Mračna elegancija

Mala crna čipkasta haljina nikada nije na odmet, a to su dokazale naše ovotjedne dive koje su nam privukle pažnju s takvom jednostavnom i seksi odjevnom kombinacijom.
Vidi originalni članak

Dokaz da ovakva haljina nikada neće izaći iz mode pokazala nam je i Renata Sopek, a zajedno s glumicom Alex Menses i Rachael Finch dokazala nam je da je u prati korak sa svjetskim modom. Naš savjet kada oblačite ovakav tip haljine je taj da ne pretjerujete sa nakitom. Možete cijelu kombinaciju razbiti sa torbicom neke zanimljive boje, na primjer žute, no pripazite da sve bude minimalistički i jednostavno. Crnu čipkastu haljinu možete u ormaru imati u nadolazećim sezonama jer nikad ne izlazi iz mode. 

nosi se

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".