Crna, crvena, ružičasta? Što omiljena boja govori o vama

Cure koje vole crnu, nosit će je uvijek i posvuda, zaljubljenici u pastelne boje, kažu da su one najljepše, a što nam to zapravo govori...
Vidi originalni članak

Ako ste jedna od onih koja se ne izvlači iz crnog cijelu godinu, vjerojatno volite vrlo sofisticiran stil, ali nekada možete izgledati možda preozbiljno. No, ne dajte da vas to ikada obeshrabri. Ako crnu nosite s nekim detaljem u boji, poput crvene ili narančaste, to znači da ste energetični, a ako ste baš u crnom od glave do pete, u vama postoji ona mala doza misterioznosti. 

via GIPHY

Zelena
Sretni su oni koji vole ovu boju, jer baš ona u posljednje vrijeme doživljava veliki povratak. Čvrsto stojite na zemlji i vodite jedan uravnotežen život, ako stalno gravitirate ovoj boji. Želite da drugi uspiju, što objašnjava i činjenicu da su ljudi koji vole zelenu boju vrlo dobri u društvenim situacijama. Vole lijepe stvari u životu i često se bave humanitarnim radom ili vole ugađati drugima. 

Narančasta
Dobro raspoloženi, kreativni i sretni - tako bi vas vaši prijatelji opisali. Nemate problema s izražavanjem svojih emocija. Vrlo ste otvorena i topla osoba i ljude privlačite svojom energijom. 

Ružičasta
Vaš je stil vrlo ženstven i nekada na druge može ostaviti umirujući dojam. Vaša obitelj i prijatelji vas opisuju kao tople i empatične osobe. Za vas biti "moćna osoba" ne znači biti najglasniji u prostoriji. 

Plava
Vrlo ste racionalni i samopouzdani. Ne treba vam odjeća kako biste ostavili snažan dojam na druge. Vjernost vam je vrlo važna, što pokazuje i činjenica da ste vrlo povezani s prijateljima i obitelji. Uvijek težite naučiti nešto novo i okružujete se s ljudima s kojima dijelite strasti. 

via GIPHY

Crvena
Vrlo ste energetični, strastveni i puni ljubavi. Vaši prijatelji uvijek vam se obraćaju za savjete, a posebno one - modne. Veliki ste zaljubljenih u modu i znate sve o najnovijim trendovima. 

via GIPHY

Ljubičasta
Susjećajni ste, mirni i volite izražavati svoju kreativnost kroz to kako se odjevate. Nekada vam mašta malo poludi, no intuicija će vas uvijek odvesti u pravom smjeru kad je moda u pitanju. Samopouzdani ste, skromni i vrlo svjesni svojih emocija, što vaši prijatelji najviše vole. 

Naše kumice s Dolca, Ana i Zlata, komentiraju najveće trendove:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".