Ćorluka, Vrsaljko, Badelj i Kovačić najveći su partijaneri - oduševljene smo njihovom izvedbom domaćih hitova

Dečki, genijalni ste!
Vidi originalni članak

Iza nas je jedan od najvećih dana hrvatskog sporta, a naši su je reprezentativci STVARNO proslavili kako "spada". Naime, Ćorluka je na svojem Instagram profilu objavio video u kojem on, Milan Badelj, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko pjevaju pjesmu "Marica" od Daleke obale.

Dečki su zasluženo feštali cijelu noć, a sve obožavatelje još jedanput obradovali genijalnim snimkama na Instagramu u kojima su ponovno zapjevali nezaobilaznu "Nije u šoldima sve", koja se može nazvati i neslužbenom himnom ovog prvenstva jer su svaku pobjedu zaokružili tim vječnim hitom. Šime Vrsaljko postao je prava zvijezda društvenih mreža objavivši video nakon pobjede nad Englezima u kojem ih "ispraća" doma, s već legendarnim LAPAPA! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".