Cool studentica kao odlična inspiracija: Nosi kombinaciju koja je hit svakog ljeta i nikada ne dosadi

Goran Čižmešija fotografirao je studenticu čiju ideju za ljetni outfit možete ukrasti
Vidi originalni članak

Da neutralne boje odlično izgledaju i u ljetnim outfitima, pokazala je prekrasna i stajliš studentica komunikologije i sociologije na Hrvatskim studijima koju je naš Goran Čižmešija fotografirao na zagrebačkoj špici. Nora Nikolić odabrala je jedan od onih outfita koji nam baš nikad ne dosade, a za Divu ispričala par detalja o svom stilu.

– Ne volim žive boje, tip sam za neutralno i diskretno. Sve mi je većinom jednobojno, uzorke baš ne nosim. Više sam tip za ravnu obuću – otkrila nam je simpatična dama koja je u svom stajlingu spojila nekoliko ljetnih klasika.

Lagane kratke hlače maslinaste nijanse kombinirala je uz bijeli, asimetričan top. Upravo su takvi asimetrični komadi postali veoma popularnih zadnjih nekoliko sezona, a osim kao topovi, nose se i kao haljine i suknje. 

Stajling je dovršila modnim dodacima smeđe nijanse, odabravši sandale s debelim džonom od rafije, još jednim ljetnim klasikom kojem se rado vraćamo svake sezone. Dodala je i malu torbicu te tanak remen koji je povezao cijeli outfit.

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Savršeno spaja eleganciju i ležernost: 'Volim sportski stil i neutralne boje s dodatkom neke življe boje'
Ističe li zapravo rok trajanja kreme za sunčanje? Evo što kažu stručnjaci...
Najbolji drogerijski proizvodi s retinolom koji savršeno djeluju, a prodaju se po pristupačnoj cijeni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".