Cool kombinaciju kakvu nosi Dora ne vidimo svaki dan: 'Ormar mi je pun otkačene odjeće'

Zvijezda stajlinga bio je prugasti komplet, a odabrala je i combat čizme, pravi klasik u svijetu čizama
Vidi originalni članak

Dora Palada modno je osviještena studentica povijesti umjetnosti koja nas je oduševila svojim stajlingom kad je na špici zablistala u kombinaciji sastavljenoj od modnih klasika. Goran Čižmešija fotografirao fotografirao ju je u jednoj cool kombinaciji kakvu na špici nemamo prilike često vidjeti, a za Divu je ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

– Prvo sam stavila kapu, pa uz nju hlače istog uzorka, a kad su već prugice, stavila sam i takvu jaknu. Ormar mi je pun otkačene odjeće, ali u zadnje vrijeme sve više nosim nešto neutralno i jednostavno. Preko ljeta sam najčešće u tenisicama, na jesen nosim ravne cipele, a zimi nosim čizme na petu – otkrila nam je divna Dora, čijim se modnim izdanjem možete inspirirati ove prijelazne sezone. 

Zvijezda Dorinog stajlinga bili su komadi na prugice koji je super odmak od klasičnih sivih kompleta, a na zagrebačkim ulicama ne prolazi nezamijećeno. Dozu ležernosti dodala je kroz odabir sweatshirta, dok su combat čizme modni izbor s kojim nema greške. Pravi su klasik u svijetu čizama, a njihova popularnost ne jenjava već desetljećima. Ako ste u potrazi za novim čizmama, uzmite u obzir i combat modele jer se lako kombiniraju, a nosivi su godinama.

20 fotografija s revije Fendi koje dokazuju genijalnost brenda (a čak 11 od njih su torbe)
Izdvojili smo 10 najboljih drogerijskih pudera za zrelu kožu koje možete nabaviti po pristupačnim cijenama
Kućna udobnost na otmjen način: Rihanna zablistala u Jacquemus ogrtaču koji savršeno opisuje visoku modu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".