Cool kapa i odlični sportski komadi! Ovaj dečko sa špice izvrsno je spojio dva različita stila

Zgodni dečko prošetao se zagrebačkim centrom u kombinaciji u kojoj nije mogao proći neopaženo
Vidi originalni članak

Dečki ne mogu pogriješiti kada je riječ o sportskim kombinacijama traperica, hoodica i tenisica, no bitno je otići korak dalje i dodati klasičnim sportskim outfitima svoju stilsku oznaku, baš kao ovaj dečko sa špice koji je u cijeli look izvrsno uklopio cool modne dodatke. 

Okosnicu kombinacije čine Adidas Superstar tenisice, traperice i vrlo efektna žuta hoodica preko koje je odjenuo odličnu crnu Adidas bombericu. Ipak svoj je outfit odlučio začiniti poigravajući se dvama različitim stilovima, pa je u sportski look izvrsno uklopio kapu sa šiltom koja je uglavnom rezervirana za nešto elegantnije muške odjevne kombinacije, kao i smeđa kožna torbica. Moramo se složiti da izgleda baš cool! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".