Cool haljina Iris Rajčić: Pristaje joj kao salivena, a posebna je zbog neobičnog uzorka

Izabrala je haljinu marke Rotate, u potpisu danskog brenda već smo je imali prilike vidjeti, kad je nosila predimenzionirani kaput.
Vidi originalni članak

Gdjegod se pojavi, Iris Rajčić plijeni pozornost svojim modnim izborima. Na tribinama odlično izgleda u ležernim odjevnim kombinacijama, a u posebnijim prigodama bira i formalnije odjevne kombinacije, u kojima glavnu riječ najčešće vode haljine. Haljinu, i to model efektnog i neobičnog uzorka, izabrala je i ovih dana, kada je Marko Livaja proglašen najboljim igračem HNL-a u 2022. 

Za tu je prigodu izabrala model haljine u kojem se ne može proći nezamijećeno, s potpisom brenda Rotate. Danska marka u svojoj ponudi ima upečatljive komade odjeće koji se ističu jarkim bojama, zanimljivim detaljima i cool printevima, baš kao i haljina koju je odabrala Iris Rajčić. 

Slip model Louie napravljen je od umjetne kože, a poseban je zbog uzorka. Osim printom, ističe se i izrezom na leđima koji haljini daje dodatnu dozu elegancije. 

Iris ju je kombinirala s nekoliko modnih klasika - tu je bijeli sako, komad koji odolijeva prolaznosti trendova te crne čizme s kaubojskim detaljima koje su odlično nadopunile statement haljinu. 

Kosu je raspustila i isfenirala te stilizirala uz šiške na stranu, dok je make up bio neutralan. Takve nježne boje odlično su se uklopile s haljinom koja je dominirala odjevnom kombinacijom. 

Inače, ovo nije prvi put da Iris bira Rotate potpis. U njemu smo je imali prilike vidjeti u krajem prošle godine, kada je crno-bijeli predimenzionirani kaput pepita uzorka izabrala za doček Marka Livaje i ostalih reprezentativaca u Splitu. 

Ne prati trendove: 'Kada kupujem robu, biram da je to ona koja će biti aktualna barem 10 godina'

Poduzetnica izgleda sjajno u zimskom izdanju: I torba i čizme su hit među trendsetericama

Zara je za proljeće pripremila jednu od najboljih kolekcija: Izdvojili smo komade nosive i na posao

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".