Cool cure su odlučile - buce su IN! A, morate priznati, na njima stvarno izgledaju stylish!

Imate li ih u ormaru ili ćete ovaj trend preskočiti?
Vidi originalni članak

Buce su dugo bile na listi onih komada koje stvaaaarno ne želimo nositi - nekako podsjećaju na djetinjstvo i snijeg do koljena, što ih automatski daje epitet "omraženih".

Ipak, ove zime cure su pokazale da buce mogu izgledati baš trendi i jako, jako stylish, a ne moramo ni govoriti koliko dobro idu uz elegantne komade poput raskošnih bundi! Lea Perović odabrala je genijalan model s Isabel Marant potpisom i kombinirala ih s crvenim džemperom i sivim trapericama - tako jednostavno, a tako dobro!

Dizajnerica Tajana Janjoš stil ima u malom prstu i pratitelje na Instagramu svakodnevno oduševljava genijalnim kombinacijama, a pokazala je da bež od glave do pete može baš super izgledati kad se osvježi trendi detaljima. 

Petra Premor, djevojka koja stoji iza preta_design, spremna je za skijanje u novim čizmicama iz trgovine LoveMia - ona je odabrala nešto hrabriji model, a vjerujemo da će u zlatnim bucama biti najtrendi skijašica!

Buce iz iste trgovine, samo u srebrnoj boji, odabrala je i Anamaria Raić koja ih je kombinirala s bijelom pernatom jakon i sivom kapom... Ma, tko zna - jednostavno zna! 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".