Converse prodaje starke koje izgledaju kao da su nošene, a cijena će vas iznenaditi - skuplje su od klasičnih!

Cijena modela je 580 kn, što je čak 150 kn više od običnih, "čistih" starki - ipak je isplativije čekati da se uprljaju nošenjem, nego ih takve kupiti u dućanu
Vidi originalni članak

Kad govorimo o najpopularnijim modelima tenisica, ne možemo ne spomenuti "starke", odnosno conversice. Najpopularnije su, naravno, bijele starke, a ako pitate njihove ljubitelje, reći će vam da idu uz sve - traperice, kratke hlačice, lepršave suknje, haljine... Osim toga, svaki fan starki složit će se da bolje izgledaju kad su malo "iznošene", odnosno kad ne izgledaju potpuno novo, kao kad dođu iz dućana. 

Čini se kako su u Converseu to prepoznali pa su u kolekciju dodali dva modela koja izgledaju potpuno iznošeno - Chuck Taylor All Star Basic Wash, čija je cijena 70 funti, odnosno približno 580 kuna na službenoj Converse stranici, što je čak 18 funti, tj 150 kuna, više od klasičnog mdoela. Moguće je birati između navy i bijele varijante, a nije trebalo proći puno vremena da Converse noviteti postanu predmetom rasprave na društvenim mrežama. 

- Ponekad su skuplje stvari jednostavno lošije, glasio je jedan od komentara na Twitteru, dok se jedan korisnik pitao radi li se o parodiji, piše The Mirror.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".