Čizme koje su hit i dizajnerska torbica: Marketing menadžerica u savršenom stajlingu koji spaja klasiku i trendove

Tina je pokazala koje je komade dobro imati u ormaru jer su pravi "spas", pogotovo u danima kad ste bez ideje što odjenuti
Vidi originalni članak

Tina Čima nova je akterica naše street style rubrike. Modno osviještena marketing managerica u Fashion Company Hrvatska rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u genijalnom stajlingu koji spaja klasiku i trendove.

– Ovu kombinaciju sam odabrala za poslovni sastanak. Volim sve tonove trapera, imam puno traper komada. Više sam tip za neutralne boje, a nosim i razne uzorke. Ravna obuća mi je draža od visokih peta – otkrila je za Divu.

Tina se odlučila za klasičan look s modernim twistom, kombinirajući prugastu svijetloplavu košulju sa svijetlim trapericama visokog struka. Ovaj spoj ležernog i sofisticiranog izgleda naglašava njezinu modnu osviještenost, no ono što posebno privlači pažnju jesu visoke smeđe čizme sa šiljastim vrhom, koje cijelom outfitu daju dozu glamura.

Torba koju nosi, crna i jednostavna, s potpisom Jacquemus, dodatno naglašava minimalistički luksuz, dok veliki sunčani naočale zaokružuju ovaj look s dozom filmske zvijezde.

Uz sve to, Tinin ležeran styling kose i nenametljiva šminka savršeno nadopunjuju cijeli outfit, pokazujući da je ponekad manje zaista više. 

Najbolji makeup proizvodi koji imaju vojsku obožavatelja na Amazonu
Genijalno izdanje Olje Vori sinonim je za jesen: 'Odjenula sam casual sportsku kombinaciju jer je zahladilo'
Dobro odijelo must have je jesenske sezone: Zgodna magistrica novinarstva odlično ga kombinira s - tensicama!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".