Čizme koje nosi modna dizajnerica hit su ove jeseni, a sjajno ih spaja uz dizajnersku torbicu

Njezino je ime Jagoda Kukulj i gradom je prošetala u jednom od onih modnih izdanja koje je istovremeno i ležerno i chic
Vidi originalni članak

Volite li dobar, stari jeans i jesenske komade, sigurno će vam se svidjeti i odjevna kombinacija modne dizajnerice koju je u gradu ulovio naš Goran Čižmešija. Njezino je ime Jagoda Kukulj i gradom je prošetala u jednom od onih modnih izdanja koje je istovremeno i ležerno i chic. 

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je promjenjivo vrijeme. Najčešće nosim neutralne tonove i oversized stil s remenjem. Nisam tip za uzorke, a podjednako nosim ravnu obuću i visoke pete – otkrila je Jagoda.

Kožna crna jakna u cropped kroju daje dozu hrabrosti i modernog stava, dok svjetloplave traperice s visokim strukom i opuštenim krojem unose casual element koji savršeno balansira cijeli outfit.

Bijeli top ispod jakne donosi chic i jednostavan izgled, dok bež čizmice s nabranim efektom daju retro-vibracije, dodajući teksturalni kontrast koži. Detalj koji sve povezuje je mini Louis Vuitton torbica, koja odiše luksuzom i suptilno podiže cijeli stajling na novu razinu.

Outfit je zaokružila sa sunčanim naočalama te stvorila look koji savršeno odražava suvremeni street style – ležeran, ali s dozom luksuza i osobnog pečata.

U galeriji otkrijte najbolja street style izdanja sa zagrebačke špice ovih dana:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Odlična kreativna menadžerica: 'Trenutno sam u kaubojskom điru i fora mi je sve s remenjem'
Naš poznati arhitekt ima super modnu formulu: Vječna klasika nikad bolje nije izgledala!
Uspon i pad Victoria's Secreta: Od malog biznisa čovjeka koji je supruzi želio kupiti rublje do optužbi i loše politike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".