Čizme kakve nosi menadžerica obilježit će i ovu jesen: Izvrsno izgledaju u kombinaciji s ljetnom haljinom

Ljetnu haljinu kombinirala je s kaubojkama koje ćemo u uličnoj modi viđati i ove jeseni, što potvrđuju nove kolekcije u omiljenim dućanima
Vidi originalni članak

Bez obzira na to volite li ležernost ili eleganciju, u odličnom izdanju Sandre Novak pronaći ćete inspiraciju za odijevanje. Naš ju je Goran Čižmešija na špici ulovio u zadnjim danima prošlog ljeta, a super modne ideje prepisujemo i ovih dana. 

- Ovu kombinaciju sam odabrala jer je lijepi sunčani dan, pa sam se htjela malo srediti. Zelena mi uopće nije omiljena boja, ali kako sam se vratila s mora i pocrnila, za promjenu je dobro došla. Volim razne stilove, boje i uzorke i nosim sve što mislim da mogu kombinirati. Obožavam kaubojke, imam nekoliko modela i kombiniram ih uz sve i preko ljeta i preko zime. Visoke pete skoro uopće ne nosim, ja sam više tip za nešto praktično, da mogu u tome i potrčati - ispričala nam je Sandra.

Sandra se odlučila za ležernost pa je zelenu ljetnu haljinu kombinirala s crnim kaubojkama, a outfit je upotpunila efektnom šarenom torbom boje koja je cijelom stajlingu dala dozu elegancije te rajf za kosu.

Kaubojke će obilježiti hladnu sezonu koja će nam uskoro pokucati na modna vrata, što potvrđuju i nove kolekcije u dućanima gdje se, među raznim modelima, ističu i efektne kaubojke. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".