Čizme kakve nosi Jelena Veljača super su dodatak svakoj kolekciji, a otkrila nam je što u modi ne voli

Goran Čižmešija na Zrinjevcu je fotografirao Jelenu Veljaču koja je pokazala koji model čizama je dobro imati u ormaru jer su baš uvijek in
Vidi originalni članak

Da crna boja može odlično izgledati i u toplijim danima koji najavljuju proljeće, pokazala je Jelena Veljača koju je naš Goran Čižmešija fotografirao na Zrinjevcu u super kombinaciji sastavljenoj od jednostavnih komada. 

- Jako volim ružičastu, zavoljela sam je kad sam rodila kćer Lenu pa mi je sve bilo u ružičastom. Ovo mi je najdraži kaput, on je iz prošlogodišnje kolekcije, a suknja je stara 15 godina - rekla je Veljača.

Dodala je da u posljednje vrijeme više voli nositi bajkerski tip čizama, nego neke elegantnije jer su joj udobnije.

- Volim kombinaciju podići s nekim uzorkom, kao što je ovaj na čarapama. Na odjeći ne nosim životinjske uzorke, ali na detaljima prolaze. Osim životinjskih uzoraka, ne nosim niti pravo krzno - zaključila je glumica i producentica. 

Bajkerski model čizama kakvog nosi Jelena super je dodatak u svakoj zimskoj kolekciji. Odlična je investicija jer je svestran pa paše na sve - uz haljine, kako ga je ona isfurala, ili uz traperice, lepršave suknje... Osim toga, takav model ne poznaje prolaznost trendova pa je nosiv puno duže od samo jedne sezone. 

Ako volite kombinaciju haljine i čizama, ovi će modeli odlično izgledati u proljetnim outfitima

FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 2199,90 kn FOTO: Mango 699,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Pull&Bear FOTO: Pull&Bear 549,90 kn FOTO: Pull&Bear 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn

Cijelo vrijeme krivo stavljate maskaru: Pogledajte puno bolji način!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

30 natkošulja već od 99,90 kn koje su apsolutni must have i ovog proljeća
Njezin stil obožavamo, a čizmama krade pozornost: 'Danas mi je ležeran dan pa si mogu dopustiti ovakav outfit'
Ako ste u potrazi za novim mirisom, stručnjaci kažu da su ovi parfemi najveći trend 2021. godine
Hit na Amazonu kojeg trebate isprobati ako želite njegovanu, zdravu i glatku kosu: 'Ovaj proizvod je čaroban'

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".