Čizme iznad koljena i kratki kaputić: Kombinacija ove djevojke nije mogla proći nezamijećeno

U omiljenim bojama jeseni i odličnim odjevnim komadima spazili su je i naši fotografi
Vidi originalni članak

Već su se iskristalizirali neki omiljeni jesenski trendovi, a definitivno bismo mogli izdvojiti remenje oko struka i boju devine dlake koja je i ove sezone omiljena boja kaputa i koja u kombinaciji s crnim detaljima izgleda predivno, baš kao i ova atraktivna djevojka iz centra. 

Odličan smeđi kaput lijepa djevojka obujmila je širokim crnim remenom kroko uzorka i s efektnom zlatnom kopčom, čime je izvrsno naglasila svoj zavidan struk. Crni remen samo je dodatak koji upotpunjuje ostatak crnih odjevnih komada - trendi crne čizme iznad koljena i crnu dolčevitu, a neodoljivim crnim šeširićem začinila je cijeli outfit koji joj pristaje savršeno!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".