Čizme izgledaju izvrsno kad se nose s kratkim hlačicama: Super outfite cure su upotpunile 'it' dizajnerskim torbama

Odabrale su sličnu modnu formulu, jeans hlače, sako i čizme, a izbor torbe pao je na Diorov Saddle model
Vidi originalni članak

Prijelazno razdoblje mnogima je najdraže jer se u njemu mogu kombinirati favoriti iz jesenskog i ljetnog ormara. To su napravile i djevojke koje je fotografirao naš Goran Čižmešija, modno osviještene prijateljice koje su gradom prošetale u kombinaciji klasike i trendova. Ako ovih dana prepišete njihove modne ideje, sigurno nećete pogriješiti.

Odmah nam je za oko zapeo izbor torbica jer su obje odabrale isti model u drugoj boji. Radi se o Dior Saddle torbi koju je popularizirala Carrie Bradshaw u legendarnoj seriji "Seks i grad", a prije nekoliko sezoni vratila nam se u novom, još boljem ruhu. 'It' dizajnerskim torbama upotpunile su efektne kombinacije, a modna formula koju su odabrale bila je slična - sastoji se od jeans hlačica, topa i sakoa.

Jedna je djevojka odabrala smeđe čizme visokih sara i asimetrični bijeli top, dok je sako uzorkom tankih prugica u kombinaciju donio dozu elegancije. Druga se djevojka držala crnih komada, a gradom je prošetala u čizmama koje će obilježiti i nadolazeću hladnu sezonu. Model s glomaznim đonom u modni fokus došao je prije nekoliko sezona, a postale su hit zahvaljujući luksuznim brendovima poput Prade i Bottege Venete. Dizajnerskim dizajnom brzo su se inspirirali i high street dućani te u svojim kolekcijama ponudili pristupačnije modele koji odlično izgledaju i uz traperice i uz haljine. 

Planirate li kupnju sakoa, umjesto klasičnog, odaberite onaj kratko rezani koji super izgleda s hlačama i suknjama visokog struka:

FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 279,90 kn FOTO: Bershka 299,90 kn FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 119,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Pull & Bear 229 kn FOTO: Pull & Bear 160 kn FOTO: Reserved 119 kn FOTO: Reserved 399 kn FOTO: Reserved 259 kn FOTO: Reserved 119 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn

 

Prijatelji čija izdanja ne prolaze nezamijećeno: 'Ove kombinacije odabrali smo za zajednički doručak i druženje po gradu'

Prepisujemo ideju kako malu crnu haljinu nositi u dnevnom izdanju: 'Sako je mamin, star je oko 15 godina. Često nosim njezine stvari'

Treba li prati kosu prije farbanja? Stručnjaci objašnjavaju kako je pripremiti za najbolji efekt bojanja

Stopala se mijenjaju kroz dan: Znate li koje je vrijeme najbolje za kupnju cipela?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".