Čizme izgledaju izvrsno kad se nose s kratkim hlačicama, a outfite su upotpunile 'it' dizajnerskim torbama

Odabrale su sličnu modnu formulu, jeans hlače, sako i čizme, a izbor torbe pao je na Diorov Saddle model
Vidi originalni članak

 Prijelazno razdoblje mnogima je najdraže jer se u njemu mogu kombinirati favoriti iz jesenskog i ljetnog ormara. To su napravile i djevojke koje je još prošlog rujna fotografirao naš Goran Čižmešija, modno osviještene prijateljice koje su gradom prošetale u kombinaciji klasike i trendova. Ako ovih dana prepišete njihove modne ideje, sigurno nećete pogriješiti.

Odmah nam je za oko zapeo izbor torbica jer su obje odabrale isti model u drugoj boji. Radi se o Dior Saddle torbi koju je popularizirala Carrie Bradshaw u legendarnoj seriji "Seks i grad", a prije nekoliko sezoni vratila nam se u novom, još boljem ruhu. 'It' dizajnerskim torbama upotpunile su efektne kombinacije, a modna formula koju su odabrale bila je slična - sastoji se od jeans hlačica, topa i sakoa.

Jedna je djevojka odabrala smeđe čizme visokih sara i asimetrični bijeli top, dok je sako uzorkom tankih prugica u kombinaciju donio dozu elegancije. Druga se djevojka držala crnih komada, a gradom je prošetala u čizmama koje će obilježiti i nadolazeću hladnu sezonu. Model s glomaznim đonom u modni fokus došao je prije nekoliko sezona, a postale su hit zahvaljujući luksuznim brendovima poput Prade i Bottege Venete. Dizajnerskim dizajnom brzo su se inspirirali i high street dućani te u svojim kolekcijama ponudili pristupačnije modele koji odlično izgledaju i uz traperice i uz haljine. 

Trend kojeg volite ili preskačete: I ove se jeseni nose combat čizme, a ovo su najbolji modeli u dućanima!

FOTO: H&M 99,00 EUR FOTO: H&M 44,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 44,99 EUR FOTO: H&M 74,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 99,00 EUR FOTO: Mango 59,99 EUR FOTO: Mango 59,99 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".