Čizme? Hlače? Ne znaju ni u Balenciagi!

Dizajnerske kuće na sve načine pokušavaju privući pozornost javnosti!
Vidi originalni članak

Modne nam kuće sve češće prikazuju, u najmanju ruku, zanimljive odjevne komade, a ovaj put iznenađenje nam je priredila Balenciaga. Naime, na web shopu Net a Porter, u rubrikama "Odjeća" i "Cipele" pojavio se isti odjevni komad. Ne znamo točno pod što bismo ga svrstali, ni kako bismo ga zvali, već je jedino u što smo sigurni njegova cijena - 2250 eura. 

Također, odmah nam pada na um nepraktičnost ovog komada jer se sjetimo koliko je teško pronaći idealne hlače, a kamoli to ukombinirati s čizmama, odnosno cipelama! Čini se kako u dizajnerskim kućama više nemaju ideja kako privući kupce pa to čine na najdomišljatije načine, no nismo sigurni kod koga bi ovo moglo upaliti! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".