Čizme do bedara ove dame sa špice, potpuno su ukrale show!

Za ovakvim čizmama cure su ludovale prije nekoliko sezona, a i ove godine će se očito nositi
Vidi originalni članak

Romantična cvjetna haljina u ružičastim nijansama i čizme boje ciklame, par su iz snova. Ova brineta iskoristila je sunčan i topao dan na zagrebačkom Cvjetnom trgu i isfurala odličnu kombinaciju za šetnju gradom (ako nemate problema s hodanjem u visokim petama). 

Ultra visoke čizme koje sežu do sredine bedara, odlično su se uklopile u cijeli styling, a čini se kako ćemo i ove godine nositi takve modele, jer su ih djevojke već i prije zimskih hladnih dana izvadile iz ormara. 

Model haljine koji nosi odličan je jer se može upariti i s trapericama i tenisicama, za nešto ležernije i opuštenije izdanje, a ovakav styling obožavat će djevojke zaljubljene u boho stil. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".