DS fashion limuzine

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL
Sve prisutne ispred HNK Zagreb dočekale su dvije pariške ikone, novi DS 3 i DS 5 koji su privlačili poglede odvažnim dizajnom, profinjenošću do najsitnijih detalja i plemenitim materijalima u unutrašnjosti nadahnuti modom.
Vidi originalni članak

Zadnje večeri modnog događaja Cro A Porter, Matija Vuica obilježila je svojih 35 godina karijere veličanstvenom modnom revijom. Sve prisutne ispred HNK Zagreb dočekale su dvije pariške ikone, novi DS 3 i DS 5 koji su privlačili poglede odvažnim dizajnom, profinjenošću do najsitnijih detalja i plemenitim materijalima u unutrašnjosti nadahnuti modom. 
Novi DS 3 i DS 3 Cabrio postali su prave ikone zahvaljujući snažnoj osobnosti, jedinstvenom stilu, užitku u vožnji i suvremenoj opremi. Od sada su još su atraktivniji, a njihov dizajn donosi novosti (novi prednji kraj, nove mogućnosti personalizacije) i još više funkcija (internetske usluge, sustav pomoći u vožnji). Dobivaju novi prednji kraj DS (DS WINGS,) koji odiše statusom i karakterom, s okomito postavljenom prednjom maskom šesterokutnog oblika koju krasi logotip DS kao i sve DS modele. 

Novi DS 3 je jedinstveno ostvarenje zbog svojih višestrukih mogućnosti personalizacije (krov, karoserija, kućišta osvrtnih zrcala, naplatci, ukrasna letvica na armaturnoj ploči, gornji dio ručice mjenjača i presvlake), što i namjerava ostati zahvaljujući 78 mogućih kombinacija boja karoserije i krova. Kako bi zadržao lakoću u gradu i izvan njega, novi DS 3 opremljen je mjenjačem najnovije generacije EAT6 sparenim s trocilindarskim benzinskim motorom PureTech 110 S&S.

Gradski automobil na prvi pogled, Novi DS 3 i DS 3 Cabrio,  jednako je spretan u gradu kao i na otvorenoj cesti zahvaljujući dimenzijama zbog kojih je iznimno okretan te ponajprije zahvaljujući performansama prvoklasnih motora. Novi DS 3 dostupan je s tri benzinska (PureTech 82, PureTech 110 S&S i THP 165 S&S) i tri dizelska (BlueHDi 75, BlueHDi 100 S&S) motora i početnom cijenom od 118.664 kn. Novi DS 3 Cabrio u ponudi je s tri benzinska PureTech 82, PureTech 110 S&S i THP 165 S&S i dizelskim BlueHDi 100 S&S motorom i cijenom već od 139.740 kn 

Lijep i odvažan, Novi DS 3 ponovno ruši ustaljena pravila i donosi dašak svježine u svijet francuskog luksuza. Bilo da je riječ o limuzini ili kabrioletu, ključne riječi modela DS 3 jesu zavodljivost i dinamičnost. Nakon premijernog predstavljanja na Zagreb Auto Showu, novi DS 3 i DS 3 Cabrio službeno se lansiraju od sredine travnja na hrvatsko tržište.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".