"Čista romantika" u novoj Diadema kolekciji

Kolekcija modne kuće Diadema za sezonu proljeće/ljeto 2018. nosi naziv „Pure romance“.
Vidi originalni članak

Zaštitno lice nove kampanje je poznata voditeljica i model Jelena Glišić. U suradnji sa Jelenom, Diadema u svom prepoznatljivom stilu definira ženu kao urbanu, romantičnu i atraktivnu.

Glavne značajke proljetne sezone Diadema postiže bogatim cvijetnim uzorcima, naglašenim ramenima i povišenim strukom, dok se stilski vezeni detalji mogu vidjeti na lepršavim krojevima haljina, majica i tunika. Senzualna i ženstvena večernja kolekcija ispunjena je 3D čipkom, šljokicama i bisernim detaljima na elegantnim modelima. U nastavku možete pogledati galeriju najpopularnijih modela iz Diademe, koji se mogu naručiti na www.diadema.hr.

 

Diadema

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".