Kvaliteta ispred kvantitete

Poznata novinarka i voditeljica pokazala nam je kako zaista vrijedi novac uložiti u dobre i kvalitetne cipele koje možete kombinirati na sve...
Vidi originalni članak

Simpatična i uspješna voditeljica Nevena Rendeli jednake je cipele kombinirala za dvije različite prilike i oba puta nas je oduševila. 

Crne efektne cipele izvrsno su se uklopile uz tamnoplavu haljinu koja na sebi već ima crne detalje. Iste cipele jednako dobro izgledaju nošene na klasičnu bijelu haljinu vrlo sličnog kroja. Nevena se oba se puta odlučila za diskretan nakit koji se fantastično uklopio u ovu minimalističnu kombinaciju. Ovakve cipele potvrda su onoga što već odavno znamo. Ulaganje u kvalitetnu obuću i odjeću uvijek je bolji odabir nego gomilanje trendovskih komada u ormaru. 

kvaliteta

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".