Cipele Tatjane Jurić pravi su statement komad... I želimo ih u ormaru

Na poseban su način osvježile cijelu kombinaciju
Vidi originalni članak

Tatjana Jurić rijetko griješi sa svojim modnim odabirima i volimo je vidjeti na društvenim događanjima jer je uvijek odlično odjevena, a time i prava modna inspiracija! Tako je bilo i na eventu na kojem je zablistala u elegantnom stylingu sastavljenom od bijele bluze i pencil suknje. Ipak, glavnu su riječ vodile njezine salonke u bordo boji u koje smo se jednostavno zaljubile!

Napravljene su od baršuna te na sebi imaju predimenzioniranu mašnu, što ih čini pravim statement komadom u kolekciji, a Tatjana ih je savršeno iskombinirala uz boju ruža. 

Ove odlične cipele potpisuje brend Max Mara Weekend te se mogu kupiti za 275 €, a, osim u ovoj, dolaze i u tamnoplavoj boji! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".