Cipele s potpisom blizanki Olsen

Mary-Kate i Ashley Olsen šire svoje modno carstvo...
Vidi originalni članak

Mlade dizajnerice Mary-Kate i Ashley Olsen najavile su uzbudljiv dodatak svojoj ready-to-wear liniji. I pri proširenju modne linije ostale su vjerne svom stilu pa su cipele koje će na tržište izaći u svibnju, posebno karakteristične za njih.

"Obuća je prirodni sljedeći korak u našoj kolekciji ," rekla je Mary-Kate. "Mi želimo pružiti našim klijentima najbolje bazične komade u njihovoj garderobi. Nadamo se kako će The Row kolekcija cipele učiniti upravo to."
Dvojac je dao prvi uvid od sedam različitih stilova cipela, posebno rađenih u Italiji, čije će se cijene kretati po cijeni od $ 850 do $ 1350. Kako i ne bi kada su pri dizajniranju surađivale s dizajnerima poput Christian Louboutina, Manolo Blahnika, Barbare Shaum i Enzo Bonafèa.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".