S najpopularnijim uzorkom: Cipele ove divne dame sa zagrebačke špice najbolji su dio stylinga!

Životinjski uzorak definitivno se vratio na velika vrata ove sezone
Vidi originalni članak

Obožavamo leopard uzorak, a pogotovo na cipelama i nekim drugim detaljima. Ova zgodna dama sa zagrebačkog Cvjetnog trga pokazala je kako se to radi. Jednostavni kombinezon u maslinastozelenoj boji uparila je s leopard balerinkama, a još nam je jedan detalj zapeo za oko. Francuskom chicu doprinjela je marama oko vrata i kardinan ležerno prebačen preko ramena

Ovakve balerinke mogu se nositi baš na sve. Primjerice na malu crnu haljinu, izgledat će odlično, a u kombinaciji s uskim trapericama i neki bijelim T-shirtom ili ozbiljnom košuljicom za posao. U svakom slučaju, ako još uvijek niste, predlažemo da za ovu sezonu nabavite barem jedan komad u leopard uzorku. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".