Cipele koje su osvojile modni svijet: Trendseterice ih obožavaju bez obzira na cijenu, a pronašli smo i pristupačniju verziju

Riječ je o mule modelu s potpisom talijanskog brenda The Attico koji je u kratkom roku postao omiljen među it-djevojkama
Vidi originalni članak

The Attico je talijanski luksuzni brend koji je posljednjih nekoliko sezona osvojio trendseterice. U prvi su plan došle njihove upečatljive cipele koje su pravi statement komad u ormaru, a iza njega stoje dizajnerice Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini. Kako smo već ranije pisali, one su silistice, konzultantice i prave kraljice ulične mode na društvenim mrežama.

Same su odigrale ključnu ulogu u popularnosti vlastitog brenda, i to, između ostalog, i na društvenim mrežama. Prvu su haljinu predstavile u veljači 2016 godine, a komadi s njihovim potpisom danas se prodaju na dizajnerskim web shopovima poput Net a Portera, Mode Operandi i Matches Fashiona. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz njihove ponude, posebno se istaknuo jedan model - radi se o mule natikačama s ultra-visokom potpeticom koje dolaze u nekoliko upečatljivih varijanti, a trendseterice ih jednostavno obožavaju. Nosi ih i najpoznatija influencerica, Talijanka Chiara Ferragni koja je odabrala genijalan model u ružičastoj boji. Riječ je o natikačama Devon, a njihova je cijena 590 eura, odnosno nešto više od 4400 kuna. 

Isti je model odabrala i influencerica Leonie Hanne koja je ružičaste komade kombinirala s tamnozelenom haljinom i popularnom dizajnerskom Bottega Veneta torbicom, a takav neobičan spoj boja može biti sjajna inspiracija za jesenske dane. 

Očekivano, i high street brendovi su u svoje kolekcije dodali modele inspirirane dizajnerskim, no po znatno pristupačnijim cijenama. Tako smo u Bershki pronašli dva modela, metalik ružičasti po cijeni od 119,90 kn i jarko zeleni, čija je cijena 199,90 kn.

I Zara je u svojoj kolekciji ponudila vrlo slične modele, tek s nešto drugačijom potpeticom. Natikače dolaze u tri boje, narančastoj, zelenoj i ružičastoj, a njihova je cijena 399,90 kn. 

 

Sloković u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli: Crno-bijelu kombinaciju upotpunila je - tenisicama!

Štikle za obilazak gradilišta: Ministrica Tramišak odabrala visoke potpetice za prašnjavi teren

"Najvrući" trend u kosi dobio je svoju još bolju verziju kod koje volumen dolazi u prvi plan

Obožavamo stil ovog para! Baš uvijek izgledaju kao da su sišli s naslovnice modnog časopisa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".