Cipele kakve nosi Salma Hayek novi su hit, a potpisuje ih luksuzni Alexander McQueen

Hayek je u braku s François-Henrijem Pinautom, predsjednikom i izvršnim direktorom Keringa, i često bira stilove Guccija, Alexandera McQueena i njihovih kolega iz tog luksuznog konglomerata.
Vidi originalni članak

Ako bismo morali izabrati jednu riječ za opis osobnog stila Salme Hayek, ona bi bila svestrana - jer se uvijek zabavlja eksperimentirajući sa svojim izgledom i pomičući granice kada je u pitanju stil. Bez obzira na to nosi li na crvenom tepihu spektakularan stil starog Hollywooda ili kombinacije s uzorkom dok je na odmoru na jahti u južnoj Francuskoj, glumica ima smisla unijeti glamur u bilo koji događaj. Njezin najnoviji stajling trijumf? Nosi jedan od najistaknutijih proljetnih trendova obuće: nadrealističke, skulpturalne cipele.

Na svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, 56-godišnja zvijezda nosila je boudoir odjeću - tamnu pidžamu s cvjetnim uzorkom Borgo de Nora i bisernu ogrlicu. Međutim, kako piše britanski Vogue, pravi hit njezinog izgleda su čizme Alexander McQueen Arc koje su izrađene od uskog crnog pletiva i imaju skulpturalnu srebrnu petu. 

Hayek je u braku s François-Henrijem Pinautom, predsjednikom i izvršnim direktorom Keringa, i često bira stilove Guccija, Alexandera McQueena i njihovih kolega iz tog luksuznog konglomerata. Stoga ne čudi vidjeti je u McQueenovim hit novim cipelama za proljetnu i ljetnu sezonu.

Proljetne revije 2023. bile su preplavljene širokim izborom skulpturalne, nadrealističke obuće. Od Loeweovih potpetica ukrašenih ispuhanim balonima do Moschinovih salonki koje podsjećaju na plovke za bazen na napuhavanje, kao i viralnih papuča u obliku žabe JW Andersona u suradnji s Wellipetsom.

Cipele Alexandera McQueena pronašli smo na stranici Farfetch, gdje se prodaju od 890 do 1015 eura, ovisno o veličini.

Čini se kako će proljeće obilježiti jarke boje i upečatljivi uzorci: U ponudi već sad ima genijalnih modela!

FOTO: H&M Vezena pamučna haljina 29,99 € FOTO: H&M Vezena pamučna suknja 39,99 € FOTO: H&M Izvezeni korzet top 34,99 € FOTO: H&M Mini haljina s uzorkom 19,99 € FOTO: H&M Haljina uz tijelo 39,99 € FOTO: H&M Slip haljina s izrezom 49,99 € FOTO: H&M Haljina od finog pletiva 19,99 € FOTO: H&M Pleteni džemper 39,99 € FOTO: H&M Košulja heklanog izgleda 49,99 € FOTO: H&M Izvezena haljina od mješavine liocela 59,99 € FOTO: H&M Haljina na vezanje od satena 25,99 € FOTO: H&M Izvezeni top s otvorenim ramenima 34,99 € FOTO: H&M Izvezena maksi suknja 59,99 € FOTO: H&M Predimenzionirana košulja s vezom 49,99 € FOTO: H&M Vezene hlače 49,99 €

Znate li što je ektoin? Učinkovit sastojak za njegu kože koji ćete odmah poželjeti imati u svojoj rutini
Olja Vori nosi najveći trend sezone: 'Super se osjećam u traperu i uvijek se odijevam prema raspoloženju'
U stajliš outfitu nije mogla proći nezamijećeno: 'Ako mi se sviđaju boje, onda mi je svejedno kakav je uzorak.'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".