Cipele kakve nosi lijepa ekonomistica udobne su i lako se kombiniraju: 'Pratim trendove pa bih svaki od njih mogla uklopiti'

Petra Knez rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u ljetnom izdanju kojem je nemoguće pronaći manu.
Vidi originalni članak

Da su najefektnije kombinacije često sastavljene od najjednostavnijih komada, uz dodatak pažljivo odabranih detalja, potvrdila je i ekonomistica koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija. Fotografija je nastala prošlog srpnja, a i ovih dana rado prepisujemo izvrsne modne ideje. 

Njezino je ime Petra Knez i odličan smisao za modu ima u malom prstu, a njezin je stajling jedan od onih kojim ćemo se inspirirati do kraja ljeta.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je vruće. Došla sam s mora i ovo je prvo što sam izvadila iz ormara. Inače volim nositi sve po malo i pratim trendove pa bih svaki od njih mogla uklopiti, ako mi se sviđa neki komad – ispričala je tada Divu simpatična Petra.

Lepršavu haljinu kombinirala je s popularnom dizajnerskom torbom koju mnoge ljubiteljice mode imaju na listi želja, a klasik je koji ne izlazi iz mode i lako se kombinira.

Zvijezda stajlinga bile su špagerice, model obuće kojem se rado vraćamo svakog ljeta. Jedan su od klasika za toplu sezonu svestran je dodatak kolekciji jer se lako kombinira, pristaje na sve, udoban je i izgleda chic. Među popularnijima su modeli s Castaner potpisom, a cjenovno pristupačnije varijante mogu se pronaći u kolekciji gotovo svih high street dućana.

 U Zaru je došla nova kolekcija inspirirana nadolazećim Barbie filmom, a mi smo izdvojili najbolje komade:

FOTO: Zara HALJINA BEZ NARAMENICA BARBIE™ THE MOVIE © WARNER BROS 49,95 EUR FOTO: Zara SUNČANE NAOČALE OD UMJETNOG MATERIJALA BARBIE™ MATTEL 39,95 EUR FOTO: Zara HLAČE FULL LENGTH BARBIE™ THE MOVIE © WARNER BROS.49,95 EUR FOTO: Zara ŠEŠIR BARBIE™ THE MOVIE © WARNER BROS. 29,95 EUR FOTO: Zara KOŠULJA KOMBINEZON BARBIE™ THE MOVIE © WARNER BROS. 49,95 EUR FOTO: Zara SWEATER MAJICA BARBIE™ THE MOVIE © WARNER BROS. 39,95 EUR FOTO: Zara DRAPIRANA HALJINA BARBIE™ MATTEL 79,95 EUR FOTO: Zara DVOSTRANA SATINIRANA BOMBER JAKNA BARBIE™ THE MOVIE © WARNER BROS. 89,95 EUR FOTO: Zara HALJINA BARBIE™ MATTEL 99,95 EUR FOTO: Zara BUSTIER BARBIE™ MATTEL 25,95 EUR FOTO: Zara KRATKE HLAČE BARBIE™ MATTEL 25,95 EUR

Zaslužila je čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju
Ove proizvode za lice Hrvatice najviše vole, a među njima je i omiljeni favorit koji je pravi hit već nekoliko sezona
Talijanski arhitekt Fabio Rimbaldo uredio je kuću na Krku te je pretvorio u pravu ljetnu oazu za opuštanje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".