Cipele ili torbice? To je kao da me pitate Nutella ili Linolada. Oboje!

Najviše mi se sviđa Severinin stil. Ona pršti prirodnim seksipilom, kaže Marta Fernandes da Silva
Vidi originalni članak

Marta Fernandes da Silva lijepa je 21-godišnjakinja s Čiova koja je dalmatinsku adresu zamijenila onima u Turskoj i Zagrebu. Naime, ona je supruga nogometaša Juniora Fernandesa, Dinamovca koji je u međuvremenu bio na posudbi u Turskoj. Upravo je tamo Marta počela voditi blog o avanturama u svom životu, a možete je pratiti i na Instagramu pod nickom missfernandes_78, a tu je i profil njezina kućnog ljubimca Timmyja - moramo priznati kako nas oboje uveseljavaju svojim objavama! 

Koliko ti znači moda? Kako bi opisala svoj stil?

Modu ne shvaćam previše ozbiljno, nosim ono u čemu se u tom trenutku ugodno osjećam, iako, moram priznati, ipak mi je ona najzanimljiviji hobi.

Koji ti se od aktualnih trendova najviše sviđa?

Od aktualnih trendova najviše mi se sviđa lepršava odjeća s prugama, točkicama, cvjetovima i ostalim ljetnim printevima. Oduševljena sam što su se uzorci opet vratili u modu.

Koje brendove najviše voliš?

Od brendova preferiram svašta. Na dnevnoj bazi nosim nešto iz Zare, Asosa ili Revolvea, a trenutno to kombiniram s Dolce & Gabanna tenisicama iz nove kolekcije. Moram priznati da sam slaba na tenisice i u ovim ljetnim vrućinama, a kod mode mi je najvaznije biti svoja.

Koje cure u Hrvatskoj, a koje vani po tvom mišljenju imaju najviše stila?

U Hrvatskoj mi se najviše sviđa Severinin stil. To mi je prvi odgovor oduvijek kad pričamo o modi na hrvatskoj sceni. Ona pršti prirodnim seksipilom i  jednako nosi H&M i Chanel, a u tome i je ključ stila. Držim se one da se moda može kupiti, a da stil morate imate. Pratim i stil modnih blogerica, volim Chiaru Ferragni. Sviđa mi se ta brzina u nuđenju trendova, da sam samo jednim klikom na Instagramu od nove ideje. Nedavno sam posjetila Kaliforniju i svidjela mi se opuštenost u odijevanju koju traži život uz plažu.

Koja boja u tvom ormaru prevladava?

Iako sam upravo hvalila uzorke, to je samo u mojoj ljetnoj garderobi. U ormaru mi najvise prevladava crna. Negdje sam pročitala da je jednostavnost ona krajnja profinjenost stoga ću prestati nositi crnu kad izmisle tamniju boju :)

Trošiš li puno na odjeću, obuću, modne dodatke? 

Kao i svaka cura kad kažem da je sad dosta, uvijek nađem razlog za kupiti još nešto. Najviše sam slaba na cipele i torbe, a od modnih dodataka samo sunčane naočale. Nisam veliki fan nakita, više volim jednostavnost na tom polju, a trenutno gdje god tražim, nailazim samo na glomazne statement komade.

Gdje većinom kupuješ? Gdje je po tvom mišljenju - najbolji shoping na svijetu?

Najviše kupujem na internetu jer dosta brendova koje volim nisu dostupni u Hrvatskoj. Kako putujem, tako mijenjam mišljenja gdje bi bio najbolji shopping na svijetu, mislila sam da je to u Miamiju Bal Harbour Shops, ali nedavni posjet Rodeo Driveu nadmašio je sva moja očekivanja. U blizini Zagreba mi je najbolji shopping u Munchenu i u Beču.

Koja ti je najstarija stvar u ormaru? Najskuplja? Najdraža?

Najstarija, najskuplja i najdraža stvar u mom ormaru stane zapravo u jednu stvar - moju prvu Louis Vuitton torbu Never Full.

Što si posljednje kupila?

Zadnje što sam kupila je kupaći kostim u Calzedoniji. 

Koliko često pomisliš da nemaš što obući?

Uh, češće nego što bih htjela. Svaki drugi dan ha-ha.

Cipele ili torbice? Zašto?

To je kao da me pitate Nutella ili Linolada. Oboje. 

Znaš li koliko cipela imaš u ormaru? 

Ne znam koliko imam pari cipela, ali sigurno imam jedne previše.

Kada bi morala opisati svoj najčešći styling, nešto u čemu se najugodnije osjećaš, što bi to bilo?

Najčešći i najugodniji moj go-to styling su tenisice, traperice i bijela majica. Koliko god nekima to zvučalo dosadno, uvijek tu kombinaciju začinim torbom ili naočalama.

Biraš li odjeću suprugu ili se on o stylingu brine sam?

Suprug se o svom stylingu brine sam.

Kako ti se sviđa život u Turskoj? Opiši nam svoj prosječni dan...

Više ne živim u Turskoj, ali onih par mjeseci sam se divno provela. Alanya je prekrasan grad uz more i život je opušten i lagodan, uz puno baklave koja mi sad najviše nedostaje. Uz nju i uz turski čaj je počinjao moj prosječan dan dok bih pisala svoj blog koji sam pokrenula dok sam živjela u Alanyji, kao i Youtube kanal. Počelo je sve kao hobi, a sada mi je moj blog sastavni dio dana, moj virtualni dnevnik čije me uređivanje opušta i uveseljava. Možete me pratiti na martafernandes.com i na mom instagram profilu @missfernandes_78 gdje dijelim svakodnevne pustolovine mene i mog psica Timmyja koji takoder ima Instagram profil @mr_timmy78

U Turskoj je nogomet iznimno popularan i cijenjen, je li teško biti supruga nogometaša? Imaš li puno obaveza?

Ništa mi nije teško jer ja na to gledam samo kao njegov posao, a on je čovjek kojeg volim tako da sam spremna i na kompromise koji dolaze s takvim životom jer smatram da zajedno sve možemo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".