Charlotte Olympia u afričkoj avanturi

FOTO: Getty/Guliver FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Poznata dizajnerica predstavila je svoju novu kolekciju cipela i torbi za proljeće/ljeto 2016. Inspiracije joj nije manjkalo, a pronašla ju je u svim egzotičnim dijelovima svijeta, a posebice u Africi...
Vidi originalni članak

Maštovita dizajnerica predstavila je u Milanu svoju novu kolekciju pod nazivom „I Married Adventure“. Najveću inspiraciju je našla u memoarima Ose Johnson s istoimenim naslovom. U tim memoarima ona detaljno opisuje sve najskrivenije kutke svijeta koje je obišla putujući sa svojim suprugom fotografom tijekom 1910-ih pa sve do 1930-ih godina prošlog stoljeća.

Charlotte tvrdi da joj je najveća inspiracija bila Africa, jer je i sama rođena u Južnoj Africi. Stoga ne iznenađuje da su uzorci koji su je najviše privukli bili su upravo zebrasti i leopard uzorak. Kolekcija je predstavljena s velikim zlatnim globusom s Charlottinim logom oko kojeg je kružio vlak s nazivom kolekcije.

Najiščekivanija je bila njena prepoznatljiva clutch torbica koju predstavlja svake sezone samo s drugačijim motivom. Ove sezone se na njoj nalazi Afroamerikanka uz koju stoji naslov „Posjetite Afriku“. No, najupečatljiviji su bili: clutch torbica koja dolazi s naljepnicama te je kupci sami dekoriraju po svom izboru, torba u obliku safari šešira, cipele i torbe s motivom starih mapa svijeta, te torbica u obliku zastarjele kamere. Radi se o jednoj jako maštovitoj kolekciji neovisno o tome planirate li na safari ili samo u šetnju kroz betonsku džunglu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".