Čini se kako je zelena hit boja sezone: Pogledajte kako je nose modno osviještene djevojke čiji stil volimo

Proljeće nam uvijek donosi i najljepšu paletu boja, među kojima se u novoj sezoni ističe zelena, i to sve njezine nijanse.
Vidi originalni članak

Konačno su nam došli malo topliji dani, a s nestrpljenjem čekamo i ono pravo proljeće, kad ćemo teške kapute i robusne čizme pospremiti u ormar. Proljeće nam uvijek donosi i najljepšu paletu boja, među kojima se u novoj sezoni ističe zelena, i to sve njezine nijanse.  

Efektnu zelenu, najljepši vjesnik nove sezone, primijetili smo i na društvenim mrežama, gdje je cure, čiji stil volimo, genijalno nose. Možete je nositi od glave do pete ili samo u detaljima, u svakom slučaju izgleda genijalno. Ako niste sigurni kako je kombinirati, inspirirajte se kombinacijama stajliš Hrvatica koje najnovijim trendovima uvijek daju vlastiti stilski potpis.

Slađana Ostić odabrala je efektan zeleni baloner i uklopila ga s dobrim, starim smeđm gležnjačama. Od modnih dodataka odlučila se za jednostavnost i odabrala samo crne sunčane naočalea sve je zaokružila divnim osmijehom od uha do uha. 

Anastazija Makjanić pokazala je da klasika ne mora izgledati nimalo dosadno i monotono i dala izvrsnu ideju za poslovne kombinacije. Odabrala je sako u tamno zelenih nijansi koje odlično izgleda kad se nosi i na ležernim kombinacijama uz jeans i prugastu košulju. Dodatnu dozu chica dodala je uz malu zelenu torbicu te sivim šeširom.

Zeleno od glave do pete odabir je i Jelene Marinović, a odabrala je nekoliko zelenih kombinacija i dokazala da je ova boja apsolutni hit ove sezone. Osim zelene boje, prati i crochet trend koji je stekao veliku popularnost ovog proljeća.

Želite li upečatljivu zelenu isfurati samo na jednom komadu, a ne kao total look, modnu ideju možete prepisati od Matee Miljan koja je crne hlače i bijele tenisice spojila sa svijetlozelenim sakoom. 

Super color block moment postigla je i Marina Zdunić kad je zeleni komplet spojila s kaputom pepita uzorka  i bijelim tenisicama te tako pokazala savršeno ležerno izdanje za prijelazno razdoblje.

 

Poslovni look idealan za tople dane: 'Za posao biram crno, bež i bijelo, ali došlo je proljeće pa sam ubacila malo boje'
Stajliš i nasmijan par u trendi kombinacijama: 'Imamo sličan stil, ali se ne usklađujemo kad idemo zajedno van'
'Crunette' kosa je najlakši način da isprobate novi trend frizura bakrenih boja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".