Čije su nas haljine (ipak) razočarale?

Nisu baš svi zablistali na dodjeli...
Vidi originalni članak

Iako je dodjela Zlatnih globusa mjesto na kojem se rijetko modno griješi, neke dame ipak su napravile modni gaf... Najčešće je riječ o pogrešnom izboru materijala, neprikladnim krojevima i prijeđenim granicama seksepilnoga. Iako se o ukusima ne raspravlja, svi se možemo složiti kako ove haljine nisu najsretniji odabiri.

Emily Ratajkowski

Uistinu je tanka granica između sekspeilnog i neukusnog, a čini nam se da ju je Emily prešla. Također, ovakav izbor materijala više podsjeća na božićni papir za zamatanje darova. 

Naomi Campbell

I dok je na samoj dodjeli zablistala, toaleta koju je odabrala za kasniji tulum izgleda nedovršeno te pomalo podsjeća na neku raskošnu posteljinu. 

Sarah Jessica Parker

Iako smo je navikli gledati u neobičnim, no izvrsnim kombinacijama, ovo je bio promašaj. Loš izbor materijala, nezgodan kroj, rukavice koje ne izgledaju otmjeno... SJP može puno, puno bolje!

Sophie Turner

Čini se da je najveći problem ovogodišnje dodjele bio spojiti različite materijale na jednoj haljini. Niti s haljinom Sophie Turner nije bilo drugačije, čak bismo je okarakterizirali kao pomalo "šlampavu"...

Amanda Peet

Boja vina je vječni klasik, ali na crvenom tepihu uz ovakav jednoličan kroj haljine izgleda prilično dosadno.

Karrueche Tran

Podsjeća li vas bivša djevojka Chrisa Browna na maturalnu zabavu prije desetak godina?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".