Izabel Kovačić ovosezonski trend glomaznih čizama iskombinirala je na odličan način

Iako izgledaju izrazito grubo, uz haljine pristaju izvrsno
Vidi originalni članak

Sudeći po asortimanima high street dućana, modni brendovi ovu zimu najavljuju 'chunky' čizme. Što glomaznije, to bolje! Pradine crne čizme s pretincima doživjele su procvat među trendseterice, a svaki takav i sličan model ove će zime biti apsolutni hit. Iako možda estetski djeluju grubo, uklapaju se odlično u najrazličitije outfite, a posebno efektno izgledaju na haljinice. 

Trend velikih čizama isfurala je i lijepa Izabel Kovačić kombinirajući ih s kratkom bež košulja-haljinom i safari jaknom slične nijanse, a Pradinom torbicom osvježila je kompletan outfit. 

Izabel i inače favorizira nešto masivniju obuću, a u svojoj kolekciji ima i  crne 'chunky' čizme u nešto blažoj opciji. 

Osim glomaznih čizama, sudeći po njezinom Instagram profilu, Izabel preferira i tenisice s masivnijim potplatama, poput popularnog Balenciaginog modela.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".