Christian Louboutin vodi nas na Havaje

Havajski uzorak je opet u modi, a onaj Christian Louboutina ostavlja bez daha...
Vidi originalni članak

Jedan pogled na limitiranu kolekciju Hawaii Kawaii Christiana Louboutina dovoljan je za putovanje na egzotične Havaje, barem u mašti – osim za sretnice koje će ovo ljeto doista prošetati u nekom od novih modela.

Šareni cvjetni uzorci te motivi palmi inspirirani stilom Havaja 1950.-ih godina lijepo su se spojili s kultnim crvenim potplatima kao i fantastičnim šarenim torbicama s raznobojnim  šiljcima, ali i sportskom linijom koja sadrži tenisice i ruksake, a dolaze u dvije verzije - bijeloj i crnoj pozadini s neizostavnim havajskim printom. 

Dva seta po tri mini jarka laka za nokte iz iste kolekcije odmah su osvojili naše srce, a koji će odlično upotpuniti svaki outfit.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".