Christian Louboutin: vladar modnih pisti

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Prepoznatljivi crveni đonovi elegantnih cipela ove su godine bili dio nekoliko modnih revija na Tjednu mode u New Yorku. Poznate „louboutinke“ upotpunile su predstavljene kolekcije za proljeće/ljeto 2016.
Vidi originalni članak

Pariški dizajner ostvario je nekoliko suradnji sa drugim dizajnerima te kreirao cipele za njihove nove kolekcije. Za kolekciju dviju dizajnerica Cushnie et Ochs dizajnirao je  Rivierina 120 cipele s vrtoglavom potpeticom. Njihova kolekcija je inspirirana seksipilom i hip hopom, stoga ove cipele visokog sjaja u nježnim pastelnim bojama više ističu ženstvenost kolekcije. No, uz njegove cipele, modeli su nosili lakove za nokte iz linije Christian Louboutin Beaute u nijasama La Favorita i Sevillana. Za njihovu manikuru bila je zaslužna Alicia Torello, koja im je kombinacijom tih dviju nijansi stvorila duboki kontrast na noktima u obliku slova V. 

Za australskog dizajnera Diona Leeja, Louboutin je kreirao jednostavne satenske Gwynitta sandale u nude nijansi, te ekstavagantnije Casonovovella sandale sa resama u crnoj boji. Britanska dizajnerica Jenny Packham svoju je kolekciju, nadahnutu glamuroznim rockom, upotpunila Louboutinovim mules sandalama u crnoj, zlatnoj i nude boji sa zlatnim detaljem na lancu. Najviše potpetice Louboutin je napravio za šarenu kolekciju dizajnera Naeema Kahna. Njegove wedge cipele imaju vrlo visoku petu i platformu u svijetloj boji drva, a prednji dio im od kože u sjajnoj srebrnoj boji. Jedine cipele s ravnim đonom Louboutin je napravio za prvu suradnju sa poznatim dizajnerom Zacom Posenom i to Pigalle Flat u sjajnoj crnoj i Pigaresille u bijeloj nijasni.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".