Choker - trend koji ne posustaje

FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram FOTO: Instagram
Trendovi 90-ih se vraćaju na velika vrata, a već neko vrijeme obožavamo uske ogrlice - tako chic!
Vidi originalni članak

Čak je i pop pop princeza Taylor Swift na svome instagramu napisala "Čini mi se da su chokeri nove krune od cvijeća", aludirajući na festivalsku modu na Coachelli gdje smo inače mogli vidjeti svaku drugu djevojku sa krunom od cvijeća na glavi. To se sada promijenilo te svaka fashionistica i blogerica nosi popularne uske ogrlice uz vrat zvane chokeri. 

 Svoju popularnost možda mogu zahvaliti tome što ih je vrlo jednostavno kombinirati i pristaju uz svaki stil! Ljubiteljica minimalizma izabrat će obični crni choker od baršuna, doć će boho djevojka izabrati šareniju verziju s dragim kamenjem ili cvijećem. Mogućnosti su bezbrojne, a ponuda u dućanima široka tako da će svaka fashionistica moći pronaći choker s kojim će podići svoje proljetne kombinacije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".