Chloe Moretz: Glumica isfurala hlače u kojima je izgledala kao da na nogama nosi - psića

"Isfurala je hlače koje dizajnom podsjeća - na psiće"
Vidi originalni članak

Do 8. rujna u Veneciji traje filmski festival, a dame kao da se truda koja će isfurati neobičniju odjevnu kombinaciju. Nama je za oko zapela američka glumica Chloe Moretz kod koje je krzno vodilo glavnu riječ - ovaj model hlača potpisuje Miu Miu, a na reviji ih je nosila Alexa Chung. 

Zamolili smo novinarku i modnu urednicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira ovaj styling:

Krzno se već neko vrijeme povlači po podu – Guccijeve natikače s krznom bile su dulje vrijeme svjetski super-hit, a sada priča dobiva nastavak u vintage tonovima. Hlače s krznom na donjim rubovima podsjećaju na sedamdesete, disko eru i sve one kič kreacije koje danas ponovno vole mnogi modni eklektični autori.

Dubravka je dodala kako ovakve stvari silueti jednostavno ne laskaju jer zbog tog nogi djeluju kraće, stopala su nevidljiva, a čak i dizajn podsjeća na - psiće. Nadalje, dodaje kako Chloe s druge strane demonstrira specifičan retro stil:

Pažnju privlači ljubičastim odijelima i šarenim satenskim haljinama. Cura voli privlačiti pažnju, a pritom ne bira stilska sredstva koja joj odgovaraju.

Ako su vam se (kojim slučajem) svidjele ove hlače, postoji i jednobojan model! Tko voli...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".