Chloe ima najtraženije čizme sezone, a u high street trgovinama pronašli smo dva vrlo slična modela!

Ne moramo ni napominjati kako su high street verzije i bitno jeftinije
Vidi originalni članak

Nakon modela Susanna, modna kuća Chloe izbacila je još jedne cipele koje će postati apsolutni hit među trendsetericama - radi se o modelu Rylee čija se cijena kreće od 1400 dolara na više. 

Budući da je cijena ovih čizama uistinu vrtoglavo visoka, nije dugo trebalo da i high street trgovine izbace svoju verziju ovih dizajnerskih čizama. Dva vrlo slična modela pronašli smo u Stradivariusu i u Zari.

Prvi smo model pronašli u Stradivariusu - dolazi u smeđoj boji i od prave je kože te uistinu neodoljivo podsjeća na dizajnerski model. Razlikuje se tek po tome što na gornjem dijelu "nedostaje" remenčić. Cijena ovog modela je 489 kuna. 

Drugi model inspiriran Rylee modelom krije se u Zari, no radi se o čizmama od brušene kože. Njihova je cijena 599 kuna, a vjerujemo kako će ih trendseterice vrlo brzo dodati u svoju kolekciju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".