Chic kolekcija naočala za proljeće/ljeto 2016.

FOTO: PR FOTO: pr/ na foto: Jacques Houdek, Andrijana Subotić Pjajcik FOTO: pr/ na foto: Ana Bacinger FOTO: pr/ na foto: Ana Maria Ricov FOTO: pr/ na foto: Ana Maria Ricov FOTO: pr/ na foto: ana radišić FOTO: pr/ na foto: ana radišić FOTO: pr/ na foto: Ana Radišić, Nataša Janjić FOTO: pr/ na foto: Fashion.hr redakcija FOTO: pr/ na foto: Iskra Jirzak FOTO: pr/ na foto: Ivan Friščić FOTO: pr/ na foto: Ivana Belić, Vinko Filipić FOTO: pr/ na foto: Ivana Pavić,Doris Fatur,Karmen Poznić FOTO: pr/ na foto: Kristina Burja FOTO: pr/ na foto: Loredana Bahorić FOTO: pr/ na foto: Marijeta Duvnjak, Franjo Matković FOTO: pr/ na foto: Nataša Janjić FOTO: pr/ na foto: nevena rendeli FOTO: pr/ na foto: Tihana Harapain Zelepugin
Najnoviji modeli sunčanih naočala za sezonu proljeće/ljeto 2016. godine od sada su dostupni u Ghetaldus optikama. Brojni poznati okupili su se na ekskluzivnom predstavljanju najnovijih kolekcija svjetskih brendova, a tom je prilikom premijerno predstavljen i novi blagdanski broj online magazina FASHION.HR+.
Vidi originalni članak

Mnoga poznata lica poput Nataše Janjić, Nevene Rendeli, Iskre Jirzak, Ane Radišić, Ane Marie Ricov, Tihane Harapin, Kristine Bangoure, Tomislava i Loredane Bahorić pogledali su što se krije u novom broju modnog magazina, te izabrali svoje omiljene modele naočala. 

U jednoj od najljepše i najmodernije uređenih poslovnica Ghetaldus optika, u Ban centru, predstavljeni su noviteti brendova Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara i mnogi drugi. Ova ekskluzivno uređena optika nudi široku paletu modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća. Modeli nedavno predstavljeni na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, sada su dostupni svima koji žele biti pratiti svjetske trendove.

„Jako nam je drago što predstavljamo najnovije kolekcije istovremeno s njihovim izlaskom na police svjetskih metropola. Ghetaldus optika prati globalne trendove u ponudi ali i tehnologiji jer je riječ o modnom dodatku bez kojeg danas gotovo nitko ne može, bilo da nosi sunčane ili dioptrijske naočale. Mi se trudimo ponuditi najbolje“, izjavila je Ivana Belić, voditeljica marketinga Ghetaldusa.  Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja. Tu su neizostavni klasični oblici tamnih okvira koje su poput male crne haljine obavezan dio garderobe. Najnoviji modeli mogu se vidjeti i u online magazinu FASHION.HR+ koji donosi sjajne modne editorijale, vijesti iz modnog i lifestyle svijeta te niz zanimljivih intervjua. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".