Chic dolčevita i hlače koje nikad ne izlaze iz mode: Kate Middleton još jednom pokazala sjajan stil!

Izgled je dovršila crnim čizmama u vojničkom modelu, jedan od onih koji je vječni klasik među čizmama i rado mu se vraćamo svake sezone.
Vidi originalni članak

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis pratili su princezu od Walesa, Kate Middleton, kako bi volontirala u njihovoj lokalnoj banci za bebe te su se pojavili u nedavno objavljenom videu o posjetu.

Video prikazuje Kate i njezinu djecu u Baby Banku u Maidenheadu, gdje pakiraju vrećice s darovima kao dio božićne pidžame. Također su spakirali torbe za preporuke za lokalne obitelji, sastavljene od odjeće i igračaka. U videu se vidi zaposlenik koji traži od djece iz Walesa da odaberu igračke koje bi sami odabrali kako bi ih dali djeci u potrebi.

Kate je za tu priliku izgledala divno u bijelom džemperu s dolčevitom i klasičnim plavim trapericama. Ovakav model hlača nikada ne izlazi iz mode i jednako dobro izgleda kada se nosi na džempere, kao i na elegantnije košulje i bluze.

Izgled je dovršila crnim čizmama u vojničkom modelu, jedan od onih koji je vječni klasik među čizmama i rado mu se vraćamo svake sezone.

Charlotte je bila usklađena s Kate u crvenom džemperu s volančićima, plavoj traper suknji i crnim tajicama.  George je izgledao dotjerano u plavom džemperu prebačenom preko bijelo-plave karirane košulje u kombinaciji s plavim trapericama, dok je Louis odgovarao svom starijem bratu u tamnoplavom blagdanskom puloveru nošenom preko bijelo-plave karirane košulje u kombinaciji s plavim trapericama.

Nenad Sovilj više je od umjetnika: 'Cvjetovi u Genesisu simboli su titana, a nose se kao broš ili na ogrlici'
Mini suknja izgleda odlično uz visoke čizme: 'Volim nositi i jarke boje, ali to smije biti samo jedan komad u kombinaciji'
Ovakve cipele još nismo imali prilike vidjeti na špici, a zbog njih ostatak kombinacije pada u drugi plan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".