Chiara nije htjela tradicionalnu vjenčanicu, no dizajnerica joj je savjetovala da se drži klasike

Konačno rješenje bilo je spoj klasike i Chiarinih želja
Vidi originalni članak

Još uvijek nas ne prestaju impresionirati detalji s vjenčanja #TheFerragneza, odnosno talijanske blogerice Chiare Ferragni i repera Fedeza. Jedna od najpopularnijih svjetskih influencerica na vjenčanju i zabavi presvlačila se čak tri puta, a sva tri puta izbor je pao na Dior, kao što je najavila i prije samog velikog dana. 

Za prvu haljinu koju je nosila zaslužna je Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora. No, to zapravo nije haljina, već spoj bodjia i suknje od uistinu raskošnog tila. Prema pisanju Voguea, ovo je rezultat "pregovaranja" dizajnerice i influencerice jer je Chiara prvo htjela nešto sasvim neobično, odnosno nije bila "zainteresirana" za klasičnu vjenčanicu, već je željela da haljina bude ispisana stihovima Fedezovih pjesama. Također, željela je nešto više nalik večernjoj haljini jer joj se jako svidjela Chiurina prva kolekcija za Dior. 

Ipak, Chiuri ju je uvjerila da bi se trebala držati nečeg tradicionalnijeg pa se pojavila u vjenčanici koja neodoljivo podsjeća na onu koju je nosila Grace Kelly. Ništa čudno, budući da je Chiara jednom prigodom izjavila kako bi htjela upravo takvu haljinu za svoj veliki dan. Chiuri je nadodala kako je klasika najbolje rješenje i s obzirom na činjenicu da je Chiara Talijanka pa se poštivanje tradicije pomalo i očekuje od nje. 

Ipak, kasnije je došla na svoje pa je druga haljina u kojoj se pojavila upravo je ostvarenje svih njezinih želja -  model boje šampanjca potpisuje Dior, a cijela je haljina "prošarana" stihovima Fedezove pjesme koju je posvetio Chiari kada ju je zaprosio na svom koncertu, a tu su i motivi koji za njih imaju veliku važnost. Blogerica je rekla kako je s obje haljine presretna jer su istovremeno svevremenske, ali i predstavljanju nju, a upravo je to ono što joj treba za dan vjenčanja. 

Treća je haljina neodoljivo podsjećala na "tutu" za balerine, a bez velikog i raskošnog šlepa, bila je idealna za zabavu u privatnom lunaparku koji je bio njihove zabave poslije ceremonije vjenčanja. I cipele su bile u istom "tonu" pa je nosila Diorove J'Adore slingback salonke koje su napravljene posebno za nju pa na stražnjem dijelu imaju natpis Chiara. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".