Talijansko "kraljevsko" vjenčanje: Chiara i Fedez rekli "da", a proglašavaju ga vjenčanjem godine

Novopečeni bračni par pokazao je kako ih mediji nisu bez razloga uspoređivali s kraljevskim parom jer su priredili događaj koji su obožavatelji popratili s oduševljenjem
Vidi originalni članak

Chiara Ferragni i Fedez na Siciliji su, u društvu obitelji, prijatelja, ali i poznatih osoba, izrekli sudbonosno "da". Budući da je Chiara svoju karijeru izgradila dijelom zahvaljujući i društvenim mrežama, ova influencerica i talijanski reper nisu skrivali detalje vjenčanja, već su sve sitnice dijelili s obožavateljima na Instagramu.

Pratitelji su sve novosti mogli doznati putem hashtaga #TheFerragnez, a pod sve, mislimo na stvarno SVE jer je praktički cijela ceremonija bila dostupna na Instagramu uživo, kao i događanja prije samog vjenčanja.

Ipak, kraljica društvenih mreža vjenčanicu je skrivala do posljednjeg dana. Nekoliko dana prije vjenčanja Chiara je objavila kako će nositi custom made haljinu koju potpisuje Dior, odnosno kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri.

Na društvenim je mrežama tek napisala kako je "Maria dizajnirala haljinu njezinih snova". Prema očekivanjima - Chiara je apsolutno zablistala! Jednom je prilikom izjavila kako bi voljela imati vjenčanicu poput Grace Kelly, a čini nam se kako je upravo ona i bila inspiracija.

Donji dio bio je od raskošnog tila, gornji od čipke, a tu je i veliki "šlep". Kosu je skupila u nisku punđu uz nekoliko "opuštenih" pramenova i veom na glavi. Do oltara ju je dopratio otac, a osmijeh, naravno, nije skidala s lica.

Bračne zavjete izrekli su u Notu na Siciliji u Palazzo Ducezio, a trodnevna proslava održava se na imanju Dimora Delle Balze, gdje su popodne prije vjenčane ceremonije proveli na bazenu.

Fedez je na Instagramu napisao dirljivu objavu ispod fotografije s Chiarom. Rekao je:

Bukowski je rekao da ljudsko biće ima dvije velike mane: nemogućnost da stigne na vrijeme i nesposobnost da ispuni obećanje. Ne mogu garantirati da ću uvijek biti na vrijeme, ali obećajem da, čak i ako nekad zakasnim, biti s tobom zauvijek.

Upravo i on dao uvid u vjenčanje kad je objavio fotografiju s roditeljima.Moramo priznati kako je ovo odijeli odličan odmak od njegovog stila i pristaje mu izvrsno.

Objavio je i prekrasan insta story sa sinčićem Leoneom.

A kasnije je osvanula i fotografija cijele obitelji. Predivni su, zar ne?

Njezine djeverušue također su imale haljine izrađene samo za tu priliku, a potpisuje ih talijanska dizajnerica Alberta Ferretti. Među djeverušama su bile i njezine sestre - Valentina i Francesca Ferragni.

Ništa nije prepupšteno slučaju pa je i Matilda imala prigodno odijelo, odnosno veo. Njihov psić mladencima je poručio: "Živjeli mladenci".

The Ferragnezi su imali i raskošnu "probu" prije vjenčanja koja bi se lako mogla zamijeniti za svadbu - tisuće ljudi na ulicama dočekalo je ovaj par pa nije ni čudo što mnogi ovo vjenčanje uspoređuju s kraljevskim, onim  Meghan i Harryja. 

Dok je Fedez nosio custom made košulju s natpisom, naravno, "The Ferragnez", Chiara je doslovno blistala odjenuvši šljokičastu haljinu koju potpisuje Prada. Mnogi su se pitali je li uopće moguće da njezina vjenčanica nadmaši ovaj fantastičan model koje je napravljen posebno za nju. 

Gosti i Fedez doputovali su privatnim zrakoplovom iz Milana u Noto na Siciliji - sve je bilo u znaku para, a tu se našla i lutka u stvarnoj veličini koja je zapravo predstavljala Chiaru. 

O tome koliko je sve bilo pomalo kaotično, ali i do kojih razmjera sve ide, govori i činjenica da je počela snimati dokumentarac o vlastitom životu. Impresivno, čak i za jednu od najpopularnijih, ako ne i najpopularniju influencericu na svijetu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".